Étkezés befizetés a 2017/2018-as tanévre

Tisztelt Szülők!

2017. 08.01.-től az alábbi papírokat kell hozni az ebéd megrendeléshez- befizetéshez a 2017-2018.-as tanévre. Az alábbi linkeken a papírok letölthetők. Kitöltve kérjük a papírokat elhozni a gyorsabb ügyintézés érdekében.

Óvodásoknak

1. Fizetős 100%-ban

  • Nyilatkozat

2. Ingyenes 100%-ban

  • Nyilatkozat
  • Mindkét szülőtől jövedelem igazolás
  • MÁK határozat családi pótlékról vagy számlakivonat
  • Egyéb jövedelemről igazolás
  • Jövedelem nyilatkozat

Bővebben: Étkezés befizetés a 2017/2018-as tanévre

Maglód Város Önkormányzata pályázatot hirdet területi védőnő munkakör betöltésére

Maglód Város Önkormányzata a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. §-a alapján pályázatot hirdet Maglód Város Önkormányzata területi védőnő munkakör betöltésére.
 
 
A pályázat a https://kozigallas.gov.hu oldalon érhető el.
 

MAGLÓDI VÁROSNAPOK Június 23.

MAGLÓDI VÁROSNAPOK Június 16.

MAGLÓDI VÁROSNAPOK

Képviselő-testületi ülés 2017-05-18

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a soron következő ülését 2017. május 18-án (csütörtökön) du. 14.00 órai kezdettel tartja a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében.

Játszótér felújítás

A Maglódi Városnapok keretében, június 16-án pénteken, délután 5 órakor kerül átadásra a felújított játszótér a Martinovics téren. Az átadás napján 16 órától MAZSORETT felvonulás, a Szivárvány óvoda közreműködésével gyerekfoglalkozások, KOVÁCSOVICS FRUZSINA gyerekkoncert, Sólymász-bemutató, Attila szobor- avatás, ATTILA FIAI koncert várja az idelátogatókat.

Lehet, hogy az Ön környezetében élők közül is van olyan, aki ápolásra, segítségre szorul?

A Vecsési Járási Hivatal megtartotta 4. jelzőrendszeri megbeszélését Ecseren, melynek témája a cselekvőképességet érintő gondnokság alá helyezés és az idősek, betegek ellátása volt.

Egyre több egészégében károsodott ember van, akik segítségre szorulnak. A segítségnyújtás fontos számukra, ugyanakkor nem elhanyagolandó, hogy aki segítséget nyújt, a munkájában esetlegesen nem tud teljes mértékben helyt állni. Ennek kapcsán van lehetőség az ápolt személy után ápolási díjat igényelni.

Az ápolt személy részére fontos, hogy napközbeni ellátása, foglalkoztatása is megvalósulhasson, amelyre a nappali foglalkoztatók nyújtanak lehetőséget.

Az egészségkárosodásban olyan mértékben szenvedők, akik számára fontos a gyors szakszerű ellátás krízishelyzet esetén, igényelhető a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás.

Amennyiben bármely szolgáltatással kapcsolatban információra van szükségük, keressék fel az alábbi szerveket, hatóságokat:

Civil Nonprofit Kft. – Szolgáltatások: nappali foglalkoztatás, Szeretetgombóc Klub - Állandó foglalkozásai: gyógytorna minden héten, kedden; úszás – minden héten, szerdán; kézműves foglalkozás – minden héten, változó napokon.

Bővebben: Lehet, hogy az Ön környezetében élők közül is van olyan, aki ápolásra, segítségre szorul?

RizVN Login