MAGLÓD APPLIKÁCIÓ

Új elérhetőséggel bővült a 3. számú háziorvosi körzet

Tisztelt Maglódiak!

A 3-as számú felnőtt háziorvosi körzet, a meglévő elérhetőségei mellett, új elérhetőséggel bővült.

Tel:                 29/324-421

Mobil:           70/420-6333

E-mail:          This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A vírushelyzet adta megnövekedett betegformagom miatt, ha nem sürgős esetről van szó, kérem használják az elektronikus levelezést.

A telefonok rendelési időben elérhetőek.

H         14.00-18.00

K           8.00-12.00

Sz          8.00-12.00

Cs, P   14.00-18.00

Húsvét

Minden kedves látogatónknak Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

DTKH KFT. 2021. II. NEGYEDÉVI SZÁLLÍTÁSI REND

 

HÁZHOZ MENŐ CSOMAGOLÁSI ÉS ZÖLDHULLADÉK

2021. II. NEGYEDÉVI SZÁLLÍTÁSI REND

Társaságunk az alábbiakban tájékoztatja Önt az újrahasznosítható csomagolási, a zöldhulladék, továbbá a lom hulladékok gyűjtéséről. Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

HÁZHOZ MENŐ ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉS 2021.
április május június
6.; 20. 4.; 18. 1.; 15.; 29.

A kertgondozás során levágott füvet és egyéb lágyszárú növényeket, illetve a lehullott falevelet a DTkH Nonprofit Kft. által térítésmentesen rendelkezésre bocsátott zöld színű lebomló műanyag zsákban, illetve az ágnyesedéket max. 70 cm hosszú kötegekben összekötve (alkalmanként maximum 0,5 m3 mennyiségben), a zöld zsák mellé helyezze ki az ingatlana elé, a közterületet nem szennyező módon.

A mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg munkatársaink 2 db cserezsákot (zöld színű, emblémás) biztosítanak. Szükség esetén további zsákokat az alábbi értékesítési helyeken lehet beszerezni átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírása ellenében az ingatlanhasználó, vagy meghatalmazottja, a közszolgáltatás számlafizetője nevére. A zsák átvételéhez személyes okmányok szükségesek, mivel a közszolgáltatás ellenértéke (kommunális többlethulladékos zsák árával megegyező: 416 Ft+ÁFA/db), utólag a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt. által kerül kiszámlázásra.

Szállítási alkalmanként, ingatlanonként 2 db ingyenes zsák, valamint további „korlátlan” mennyiségű megvásárolt, kék színű, DTkH emblémás lebomló zsák helyezhető ki.

HÁZHOZ MENŐ CSOMAGOLÁSI HULLADÉKGYŰJTÉS 2021.
április május június
1.; 15.; 29. 13.; 27. 10.; 24.

Bővebben: DTKH KFT. 2021. II. NEGYEDÉVI SZÁLLÍTÁSI REND

Változás a III. számú háziorvosi körzetben

A felmondási idő 6 hónapja alatt dr. Babos Örs Leventének nem sikerült eladnia a maglódi praxist, ezért Maglód Város Önkormányzata keresett helyettesítő orvost, hogy a betegek ellátása biztosítva legyen. Ezért kötöttünk helyettesítési szerződést Dr. Laveczky Lívia főorvossal, aki nagy örömmel vállalta a feladatot, és alig várta, hogy elkezdhesse a munkát a maglódi körzetben. Azonban az átadás-átvétel során az elektronikus adatok visszatartása miatt olyan helyzet alakult ki, hogy a doktornő munkája ellehetetlenült. A doktornő ebben a helyzetben nem tudott felelősséget vállalni a betegekért és felmondta a szerződést.

A helyettesítést Dr. Simon József és Dr. Farkas László fogja ellátni. Hétfőn 14-18, kedden 8-12 óráig Dr. Simon József, szerdán 8-12, csütörtök, pénteken 14-18 óráig pedig Dr. Farkas László végzi a helyettesítést.

A III. körzethez tartozó betegek vírus elleni oltását a körzetben dolgozó asszisztens,  a családsegítő  szolgálat és az önkormányzat szervezi.

Rendelő címe: 2234 Maglód, Wodiáner utca 15.ítp 

Telefonszáma: 0629/324 421

Asszisztens: Korojánné Máthé Ildikó

 

HIRDETMÉNY a 2021/2022. nevelési év óvodai beiratkozás rendjéről

A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a harmadik életévét betölti, a nevelési év kezdő napjától legalább napi négy órában óvodai foglalkozáson vesz részt.

A gyermekek óvodai beíratásának időpontja mindhárom óvodában

2021. április 20 – 30. között lesz.

Bővebben: HIRDETMÉNY a 2021/2022. nevelési év óvodai beiratkozás rendjéről

Rendkívüli iskola és óvodabezárás

Az emberi erőforrások minisztere 17/2021. (III.5.) EMMI határozata alapján az óvodákban és iskolában 2021. március 8-ától rendkívüli szünetet rendel el.

Az óvodákban a rendkívüli szünet utáni első munkanap: 2021. április 7.

Az iskolában március 31-ig digitális munkarend kerül megszervezésre. A tavaszi szünet utáni első tanítási nap 2021. április 7.

Gyermekfelügyelet az intézményekben nem kerül megszervezésre!

Használt sütőolaj begyűjtés

Maglód Város Önkormányzata, a környezettudatos település („zöldkanyar koncepció”) program keretében, 2021. márciusától a Biotrans Kft-vel együttműködve megkezdi a használt sütőolaj begyűjtést.

Az összegyűjtött olaj 100%-ban újra hasznosításra kerül: a feldolgozás során bioetanol készül belőle. A gyűjtés 240 literes, rendszeresen tisztított és karban tartott, kulturált megjelenésű gyűjtőben történik. Lezárt PET-palackban vagy zárt befőttesüvegben kell a gyűjtőbe helyezni az olajat, önteni nem kell, így „cseppmentes” a rendszer, nem áll fenn a kiömlés veszélye. A gyűjtő cég előre egyeztetett időpontban, rendszeresen és igény szerint biztosítja az elszállítást és az edények cseréjét. A gyűjtést 100%-ban hazai tulajdonú cég bonyolítja.

Lakossági használt sütőolaj begyűjtő pontok Maglódon:

·      Vermesy Péter Általános és Alapfokú Művészeti Iskola központi és nyaralói tagintézménye

·      Szivárvány óvoda

·      Napsugár óvoda

·      KATA-PULT ABC (Katona j. u 64.)

·      Kiskosár Közért (Árpád-vezér u 107., nyaralói vasútállomás)

·      FO.Autó (Perczel M. u ),

·      100 Forintos bolt (Sugár u. 48.)

A szolgáltatás díjmentes! Bízunk benne, hogy ezt a korszerű szolgáltatást sokan fogják használni. Tegyünk együtt gyermekeink és Földünk jövőjéért!

Maglód térkép

szechenyi terv cimlapon feher

 

RizVN Login