Útfelújítási munkálatok

A 3111-es főút fenntartója a Magyar Közút Zrt megkezdte a maglódi szakasz felújításának első ütemét, melynek során a 31-es körforgalom és a Kölcsey utca között felületi marást követően új aszfalt szőnyeget kap az úttest. A kivitelező tájékoztatása szerint 2017. 10. 26-ig befejeződik az aszfaltozás, ettől az időponttól újra használhatja az utazó közönség a felújított buszmegállókat is.

A munkálatok idejére kérjük a lakosság szíves türelmét és megértését!

Képviselő-testületi ülés 2017-10-19

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testülete soron következő ülését 2017. október 19-én (csütörtökön) délután 14.00 órai kezdettel tartja a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében.

Meghívó

1956-os megemlékezés

Fájó szívvel búcsúzunk "RIPKA tanár nénitől"

Életének 96. évében elhunyt Ripka Jánosné, Stadler Gizella.

1922. március 5-én született Kispesten. Maglódi tanítóként, máig érződő, évtizedekig meghatározó pedagógusi munkáját 1995-ben Maglódért emlékéremmel, 2005-ben pedig díszpolgári címmel köszönte meg Maglód Város Képviselő- testülete. 2014 januárjában a Magyar Kultúra Napja alkalmából kiállítás nyílt életművéből a MagHázban, képeiből válogatás látható az önkormányzati honlap galériájában.

Maglód Város Önkormányzata,  Ripka Jánosnét saját halottjának tekinti.

Október 18-án kísérik utolsó útjára római katolikus szertartás szerint az Új köztemetőben (1108 Budapest, Kozma u. 8–10.). Az engesztelő szentmise október 19-én 17 órától a maglódi katolikus templomban lesz.

 

LEGYÉL TE IS TŰZOLTÓ! - felvételt hirdet a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Monor Katasztrófavédelmi Kirendeltsége

LEGYÉL TE IS TŰZOLTÓ!

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Monor Katasztrófavédelmi Kirendeltség felvételt hirdet

beosztott tűzoltó illetve gépjárművezető beosztás betöltésére.

E Felvételi tájékoztató: Dabas Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon

Helyszín: 2370 Dabas, Szent István út 47.

Időpont: 2017.10.17. 11:00 órától – 14:00 óráig.

EFelvételi tájékoztató: Monor Katasztrófavédelmi Kirendeltségen

Helyszín: 2200 Monor, Péteri út 25.

Időpont: 2017.10.18. 11:00 órától – 14:00 óráig.

A felvételi tájékoztatóra jelentkezők 2017. október 15-ig előzetesen regisztrálják magukat a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen.

Minden érdeklődő jelentkezését várjuk, aki elkötelezett a hivatásos szolgálat iránt. A felvételi eljárás első lépése a fizikai felmérő sikeres teljesítése, amelyet Budapesten előzetes egyeztetés alapján történik.

Hogyan lehetek tűzoltó?

Beosztott tűzoltói képzésbe való bekerülés feltétele az előzetes fizikai, egészségügyi és pszichikai vizsgálaton történő alkalmasság. Az alkalmassági vizsgálat menetét, tartalmát az 57/2009. (X.30) IRM-ÖTM-PTNM együttes rendelet szabályozza. A fenti alkalmassági vizsgálaton túl ún. kifogástalan életvitel ellenőrzésen is át kell esnie a jelentkezőknek.

A hivatásos állományba vétel feltétele:

  • 18. életév betöltése
  • büntetlen és kifogástalan életvitel
  • cselekvőképesség
  • magyar állampolgárság
  • legalább középfokú állami iskolai végzettség (érettségi)
  • alkalmassági vizsgálatokon való megfelelés
  • Előny: „C” kategóriás jogosítvány

1 A felvételi tájékoztatóra a  jelentkező hozza magával az önéletrajzátszemélyes okmányaitvalamint – mivel beiskolázás feltétele minimálisan az érettségi vizsga megléte –, ezért az érettségi bizonyítvány másolatát.

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2018

 

Maglód Város Önkormányzata a 2017. szeptember 14-i ülésén döntött arról, hogy csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2018. évi fordulójához.

Tisztelt Pályázók!

A pályázat rögzítésének és az önkormányzatokhoz történő benyújtásának

határideje: 2017. november 7.

A TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS BURSA 2018

B TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS BURSA 2018

BURSA PÁLYÁZATHOZ NYILATKOZAT

A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársakat keres

A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet csapatába várja a jelenkezőket!

A toborzási felhívás az alábbi linkre kattintva olvasható:

 toborzási felhívás

A hivatásos szolgálati jogviszonyba kinevezés feltételeinek megfelelő jelentkezők fényképes önéletrajzát a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre várják.

RizVN Login