Ravatalozók zárva tartása

Tabányi Pál, Maglód Város Önkormányzat polgármestere- a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXVIII. törvény 46.§ (4) bekezdésében foglalt, veszélyhelyzetre vonatkozó jogkörében eljárva - a következőket rendelem el:

1. A koronavírus járványveszélyre tekintettel 2020. március 18. napjától visszavonásig, de legfeljebb a 40/2020. (III.11.) Korm. rendelettel kihirdetett veszélyhelyzet időtartamára elrendelem Maglód Város Önkormányzata fenntartásában működő Maglódi köztemető (2234  Maglód, Jászberényi út/Mendei út, 31 sz. főút mellett) ravatalozója zárva tartását. Felkérem a temetkezési szolgáltatót, hogy a temetéseket lehetőleg a legrövidebb idő alatt bonyolítsák le, és alkalmazottjai gondoskodjanak arról, hogy a 2 méteres védőtávolság a gyászolók valamint a temetkezési dolgozók és a temetési szónok között biztosítva legyen. 

2. Kérem  a városban működő egyházi temetők fenntartóit, hogy a temetkezés rendjét veszélyhelyzet időtartama alatt az 1. pontban foglalt rendelkezések figyembe vételével saját hatáskörükben szabályozzák.

https://drive.google.com/file/d/1M9O3SDNBxksa1JZ2MeSKVGcrt--_wbf1/view

Tabányi Pál, polgármester

Maglód térkép

szechenyi terv cimlapon feher

 

RizVN Login