MENETREND INFORMÁCIÓ

Képviselő-testületi ülés 2021-09-16

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testülete soron következő ülését 2021. szeptember 16-án (csütrötökön) du. 14.00 órai kezdettel tartaja a Polgármesteri Hivatal tárgyalótermében. 

 Meghívó 2021. szeptember 16-i ülés

Városi kitüntetések

Az idei évben is a városi kitűntetések átadásával zárult a hivatalos ünnepség. Maglód Város Önkormányzatának Képviselő- testülete

„Maglódért” emlékéremmel fejezte ki elismerését Tóth Lászlónak, Maglód oktatási életében kifejtett, kiemelkedő tevékenységéért és a Magdala Ökumenikus Kórusnak, Maglód kulturális életében kifejtett, kiemelkedő tevékenységéért.

Bővebben: Városi kitüntetések

Testületi ülés 2021. augusztus

Tájékoztató Parlagfű-mentesítéssel kapcsolatban

A parlagfű nagymértékű elszaporodásának a közegészségügyi és gazdasági károsító hatása számottevő. A parlagfű elleni védekezés elsősorban az ingatlan tulajdonosának, illetve használójának a kötelezettsége. A hatóságok feladata, hogy - amennyiben a tulajdonos/földhasználó nem tesz eleget a kötelezettségének - a mulasztók költségén elrendelik az ún. közérdekű védekezést, emellett növényvédelmi bírságot szabnak ki. 

Bővebben: Tájékoztató Parlagfű-mentesítéssel kapcsolatban

Képviselő-testületi ülés 2021-06-24

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testülete soron következő ülését 2021. június 24-én (csütörtökön) du. 14.00 órai kezdettel tartaja a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében. 

Meghívó

Húsvét

Minden kedves látogatónknak Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Rendkívüli iskola és óvodabezárás

Az emberi erőforrások minisztere 17/2021. (III.5.) EMMI határozata alapján az óvodákban és iskolában 2021. március 8-ától rendkívüli szünetet rendel el.

Az óvodákban a rendkívüli szünet utáni első munkanap: 2021. április 7.

Az iskolában március 31-ig digitális munkarend kerül megszervezésre. A tavaszi szünet utáni első tanítási nap 2021. április 7.

Gyermekfelügyelet az intézményekben nem kerül megszervezésre!

Maglód térkép

szechenyi terv cimlapon feher

 

RizVN Login