HolMiApp

Ingyenesen letölthető telefonos applikációt indít Maglód Város Önkormányzata

A mai hagyományos kommunikációs sémák vagy nem tudják a település összes lakóját elérni vagy teljesen offline érik el a lakosságot. A fiatalok már nem olvasnak papír alapú újságot, mindent online érnek el, a weboldalak helyett a forgalom a mobil felületre, a közösségi weboldalakra, illetve a mobil alkalmazások irányába mozdul el. A mai felgyorsult világban az információt mindenki azonnal szeretné, lehetőleg a számára a legkönnyebben feldolgozható formában. Ezért döntöttünk egy mobiltelefonra letölthető applikáció indítása mellett. A K&K Fejlesztő Kft. által fejlesztett HolmiApp applikáció gyors működésével, hasznos funkcióival, bővíthetőségi lehetőségeivel kiemelkedik a versenytársai közül.

A felületen megtalálhatóak többek közt az

 

• aktuális hírek, információk, események, rendezvények, menetrendek, rendelési idők, térkép…stb

Előnye egy weblappal szemben, hogy nagyon gyorsan lehet pl. az ügyintézések menetén gyorsítani, az azonnali tárcsázás és levélküldés funkciókkal a kontakt személy közvetlenül az applikáción keresztül elérhető, nem kell hosszasan keresgélni egy-egy elérhetőséget.

Az események megtekintésekor látható lesz annak időpontja, szöveges leírás, képek, linkek, nyitvatartási idő, videók, telefonszám, e-mail cím és térkép.

Új információk, aktuális hírek feltöltésekor az alkalmazás azonnal jelzést küld, így biztosan nem marad le senki az újdonságokról.

Könnyen kezelhető keresőjével nem csak a helyi információkat találjuk meg gyorsan, hanem a környékbeli települések eseményeit is láthatják. Az applikáció a felhasználó által megtekintett minden adatot a telefon adatbázisába menti, ezért az alábbi többlet funkcionalitást nyújtja:

• adatok gyors megjelenítése, • offline (internet nélküli) működés lehetősége. • csak azok az adatok frissülnek, amik módosultak • a telefonon mentett adatok között rendkívül gyorsan keres • online keresés lehetősége a szerveren az összes elérhető adatban.

A felhasználó az általa fontosnak tartott információkat (pl: orvosi rendelő elérhetősége, nyitva tartások, stb.) egy külön listába tudja rendezni úgy, hogy azokat bárhonnan bármikor elérheti.

Az applikáció letölthető innen: https://play.google.com/store/ apps/details?id=hu.holmiapp

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ • Android rendszert használó telefonra tölthető le, a Google Play áruházban a keresőbe beírni: HolmiApp: • letöltés, majd megnyitás; • az ÁSZF és Adatvédelmi nyilatkozat kipipálása, ezután Továbblépés-gomb; • az elfogadás után felugrik egy ablak, ahol a település választása ablakba jutunk (amelyet bal oldalon alul szintén a Menü sorban a „Település választása” pontra kattintva bármikor kiválaszthatunk), itt a megfelelő település (Maglód) kiválasztása; • az alkalmazás ezen a ponton megnyílik és használatra kész, a kezdőlapon láthatók a településen választható modulok; • ezek után már csak a beállítások vannak hátra: a jobb felső sarokban lévő Beállítások-ikonra kattintva: + Feliratkozás a település összes felugró értesítésére. Ez azért fontos, hogy megkapjuk a legfrissebb maglódi híreket

Szeretnénk egy új, jövőbe mutató rendszer kidolgozásával a lakosság segítségére lenni, megkönnyíteni az információk elérését és a tájékozódást.

Maglód térkép

szechenyi terv cimlapon feher

 

RizVN Login