Egészségkártya

 

Egészségkártyával gondoskodik Maglód városvezetése a lakosságról.

Az Önkormányzati Egészségkártya Program keretén belül Maglód város önkormányzata közel 2.200 db egészségkártyát oszt ki, a helyi 60 év feletti lakosok és az önkormányzat által fenntartott intézmények dolgozói között.

 

 Célunk az, hogy mindenki fordítson sokkal nagyobb figyelmet az egészségtudatos életmódra. Természetesen az egészség védelme mellett nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy saját magunk is sokat tehetünk, hogy segítsük az egészségügyi dolgozók munkáját. Az Egészségkártyával és Leletkezelővel minden adatunk naprakész és azonnal előhívható lehet. Hatékonyabbá és gyorsabbá tehetjük az orvosi vagy sürgősségi ellátást.

 

Az Egészségkártya áll egy bankkártya nagyságú négy oldalas papír alapú kártyából és egy interneten keresztül aktivált online adatbázisból, ezek tartalmazzák tulajdonosa legfontosabb egészségügyi és személyes alapadatait.

Az egészségkártya olyannyira hasznos funkciót lát el, hogy minden embernek szüksége van rá, hiszen ezzel a hazai sürgősségi ellátás fejlődésében tehetünk egy nagy lépést.

Az egészségkártya szükségességét kutatási eredmények is mutatják, amelyek bizonyították, mennyire nagy szükség van arra, hogy minden gyermek és felnőtt rendelkezzen egészségkártyával.

Az egészségkártya mögött egy úgynevezett KedvezményPont hálózat húzódik, amelyhez országosan közép és kis vállalatok folyamatosan csatlakoznak. Mára már az ország több mint 1000 pontján a Dr. Card Egészségkártya tulajdonosoknak a kártya felmutatásával azonnali százalékos kedvezményt biztosítanak a vásárlásaikból.

Leletkezelő

Az egészségkártyához tartozik egy kiegészítő szolgáltatás a Leletkezelő, amelynek segítségével bárki - orvostól és egészségügyi intézettől függetlenül - bankkártya szintű biztonsággal tárolhatja egészségügyi adatait, amely leegyszerűsíti, felgyorsítja és biztonságosabbá teszi a betegellátást. A Leletkezelő biztosítja, hogy bármilyen orvoshoz is fordul, a szakember az interneten keresztül – kizárólag a páciens által megadott személyes Dr. Card kód alapján – betekinthessen az egészségügyi adatlapjába.

 

Bővebb információ:

Maglódi Polgármesteri Hivatal - Takács Tünde 06-29-525-062

Dr. Card Kft. Telefon: +36 20 480 35 86 E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maglód térkép

szechenyi terv cimlapon feher

 

RizVN Login