Szociális formanyomtatványok letölthető változatai

 

 Kérelem bölcsődei térítési díj támogatásához

Kérelem étkezés térítési díj támogatás megállapítására

Kérelem települési támogatás megállapítására

 

Házi segítségnyújtás

 

Kérelem

I. Egészségügyi állapotra vonatkozó igazolás

II. Jövedelemnyilatkozat

Nyilatkozat jövedelem nélküliségről

Megállapodás házi segítségnyújtás igénybevételére

 Értékelő adatlap

 

 Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás

 Kérelem

Adatlap SOS Központ

Egészségügyi állapotra vonatkozó igazolás

Jövedelemnyilatkozat

Feljegyzés lakáskulcs átvételéről

Megállapodás jelzőrendszeres házi segítségnyújtás igénybevételére

 

Rendszeres gyermekvédelmi kezdvezmény megállapításához

 

FORMANYOMTATVÁNY a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény megállapításához és felülvizsgálatához (A lap), és a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzet fennállásának megállapításához (B lap)

TÁJÉKOZTATÓ a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény megállapításához és felülvizsgálatához (A lap), és a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzet fennállásának megállapításához (B lap)

 

Szociális étkeztetés

Megállapodás szociális étkezés igénybevételére

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Családi csődvédelemmel kapcsolatos tájékoztatás

 

A természetes személyek adósságrendezési eljárásában a Családi Csődvédelmi Szolgálat és a családi vagyonfelügyelő részletes feladatairól szóló 240/2015. (IX.8.) Korm. rendelet 2. § (1) bekezdése alapján a Családi Csődvédelmi Szolgálat központi szerve a természetes személyek adósságrendezési eljárásával összefüggésben a lakosság számára tájékoztatási feladatokat lát el és kormányzati honlapján közzéteszi az eljárással összefüggő tudnivalókat.

A természetes személyek adósságrendezésére irányuló eljárással, az úgynevezett családi csődvédelemmel – vagy a sajtóban, illetve az egyes online hírportálokon gyakran használt elnevezéssel élve a magáncsőddel – összefüggésben egyéb honlapok is elérhetőek, melyek a jogintézménnyel összefüggő információkat, híreket közölnek, azonban ezek tartalma, az ott közölt információk, hírek adattartalmának valódisága és szakmailag megalapozottsága nem ellenőrzött.

A megalapozott és teljeskörű tájékoztatás érdekében javasoljuk a tisztelt Állampolgároknak, hogy a családi csődvédelemmel összefüggésben csakis a Családi és Csődvédelmi Szolgálat hivatalos honlapján, a http://www.csodvedelem.gov.hu címen tájékozódjanak.

 

 

 

Maglód térkép

szechenyi terv cimlapon feher

 

RizVN Login